Öppettider kundsupport

Våra öppettider är vardagar kl. 8.30-20, lördagar kl. 10-14, Support+ vardagar kl. 20-22, lördagar kl.14-18, med undantag för allmänna helgdagar och helgdagsaftnar. Kundsupport 08-566 287 70

Läs mer

Mer om kundsupport


När du ringer vår kundsupport på 08-566 287 70 blir du ombedd att göra ett val för att komma till rätt handläggare för just ditt ärende. Här kan du läsa ett förtydligande på menyvalen.

Välj 2:
Om du behöver hjälp med frågor som rör hanteringen av din kortterminal, t ex om kortterminalen har kommunikationsproblem, kvittotext eller installation av terminal.

Välj 3:
Om du har frågor som rör transaktioner eller dagsavslut.

Välj 4:
Om du vill beställa ny kortterminal eller har frågor rörande ditt avtal eller kvittorullsbeställning. När du valt 4 får du ett nytt val.
Välj 1 om du har frågor angående en ny kortterminal eller frågor som rör ditt avtal.
Välj 2 om du vill beställa kvittorullar eller tillbehör till din kortterminal.

Välj 5:
Om du har frågor angående fakturor.

Tjänsteväljarguiden

ikon av kortterminalFå hjälp med att välja vilket tjänstepaket som passar din verksamhet bäst med hjälp av vår tjänsteväljarguide.

Till guiden

Med en passion för betalningar

Vi har ett ganska enkelt mål med våra tjänster - att göra din dagliga verksamhet smidigare. Vi erbjuder effektiva betallösningar för alla typer av företag, och vi gör det med stolthet.

Vårt mål

Har du en äldre kortterminal?

Har du en äldre terminalmodell som inte uppfyller PCI 3.0 så ska det enligt regelverket bytas ut.

Läs mer

Viktig information till dig som kund

Ibland ringer vi upp dig från vår kundsupport exempelvis vid en felsökning, återkoppling i ett ärende eller om nya erbjudanden. Vi presenterar oss alltid med både företagsnamnet Verifone och förnamn på medarbetaren som ringer upp.

Vi frågar aldrig efter koder eller lösenord till din terminal och lämnar inte heller ut lösenord över telefon.

Startsupport

Behöver du hjälp med att komma igång med din kortterminal? Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig så fort vi kan.

Till formuläret

Fråga vår kundsupport

Här kan du skicka en övrig fråga eller synpunkt till oss. Vi svara så fort som möjligt på din fråga.

Till frågeformuläret

Värva en ny kund åt oss och få tre hyresfria månader!

Ny kundDu som är kund hos oss och har ett Tjänstepaket kan nu få 3 hyresfria månader om du tipsar en vän som sedan tecknar ett eget Tjänstepaket hos oss.

Läs mer