Det är enkelt att erbjuda Alipay med Verifone

Turismen från Kina till Sverige har ökat med över 200 % de senaste nio åren, och den fortsätter att öka. Sverige är ett populärt turistresmål och Kinesiska turister handlar gärna exklusiva varor och Svenska eller Skandinaviska varor står ofta högt på önskelistan. Väl fungerande betalmetoder är viktigt för att möta den Kinesiska turismen och det är här Alipay är den stora möjliggöraren får både dig som handlare och de som konsumerar.

Alipay är världens största mobila betalningslösning med över 520 miljoner användare och är en naturlig del av de kinesiska konsumenternas liv. Alipay är mer än bara en betalmetod, den beskrivs som en global livsstils superapp som påverkar var och hur konsumenten handlar. I kundens Alipay app presenteras butiker som erbjuder Alipay, vägbeskrivningar och kartor gör det väldigt lätt att hitta just er butik. I appen kan företag marknadsföra sig med kampanjer vilket driver ännu mer besök. Alipay appen är helt enkelt en marknadsföringskanal för er verksamhet och gör att du når en kundgrupp som tidigare haft väldigt svårt att hitta till just er. Allt detta ingår i vår färdiga lösning till er.

I takt med att den kinesiska turismen ökar vill allt fler butiker erbjuda Alipay som betalningsmetod. Verifones nya terminal, e355 gör det snabbt och enkelt att ta emot Alipay. Den innehåller en färdig betallösning för Alipay och har en inbyggd skanner som gör köpet väldigt lätt. Enkelt för dig, bra för kunden, kan det bli bättre?

Kontakta oss så berättar vi mer om Alipay och de möjligheter det erbjuder.

Kontakta oss för mer information om Alipay