Avtal Tjänstepaket

Beskriving av våra Tjänstepaket

Bas
Bas är ett tjänstepaket för dig som inte har andra krav än att kunna ta betalt med kort. I abonnemanget ingår kommunikation inom hela Sverige, fast eller mobilt beroende på vilken terminal du väljer.

Premium
Premium är paketet som tillgodoser de allra flesta behov och är ett mycket prisvärt alternativ. Här medföljer våra utökade tjänster Support+, Flex24, Trygghet, Byte och vår tjänst Rapporter du får möjlighet att överblicka samtliga korttransaktioner via webben, även när du befinner dig på en annan plats.

PremiumPlus
PremiumPlus är paketet som har den kortaste bindningstiden, Flex12. Här medföljer våra utökade tjänster Support+, Flex12, Trygghet, Byte och vår tjänst PointRapporter du får möjlighet att överblicka samtliga korttransaktioner via webben, även när du befinner dig på en annan plats.

Fråga vår avtalsgrupp

Har du frågor angående ditt avtal eller behöver hjälp med att välja rätt avtal kan du klicka på denna länk för att komma till vårt frågeformulär som du snabbt och enkelt fyller i och skickar till oss. Vi svara på din fråga så fort vi kan.

Till frågeformuläret

Kortidshyra en kortterminal

Att kortidshyra en kortterminal är en bra och praktisk lösning för dig som behöver kunna ta betalt med kort under en kortare period.

Läs mer om korttidshyra här