Morgan Sellén – ny VD på Sveriges ledande företag inom betallösningar, Verifone Sweden AB

2017-06-26

Morgan Sellén har utsetts till ny vd för Verifone Sweden AB när tidigare VD Jonas Rörsgård nu valt nya utmaningar utanför bolaget. Morgan har arbetat inom koncernen i snart två år som marknads- och försäljningsdirektör. Han har lång erfarenhet från branschen, bland annat på Nets och Auriga, vilket ger honom en mycket stabil grund att stå på.

Verifone Sweden AB, Sveriges ledande leverantör av betallösningar, har utsett Morgan Sellén till företagets verkställande direktör med omedelbart tillträde.

– Jag känner mig otroligt hedrad, stolt och glad att få leda Verifone Sverige framåt i den snabba förändringsresa som branschen är mitt uppe i, säger Morgan Sellén. Särskilt med tanke på de många nya spännande lösningar vi har i pipeline. Jag ser mycket fram emot att ta ut dem på marknaden.

– Samtidigt vill jag tacka Jonas Rörsgård för det fantastiska jobb han gjort som vd sedan 2014. Det ska vi bygga vidare på och samtidigt utveckla vår position i Sverige.

– I branschen har planeringshorisonten gått från 3 år till 3 månader i och med de tekniska innovationer som förändrar konsumenternas beteenden. Då känns det bra att tillhöra världsledaren inom betallösningar. Det ger oss möjlighet att ständigt möta kundernas förändrade behov, och det är något vill jag fortsätta göra i nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Det ska bli roligt att leda arbetet med att utveckla framtidens betallösningar i Sverige!

För ytterligare information var vänlig kontakta:

Morgan Sellén, VD, Verifone Sweden
Tfn +46 70 926 43 32
E-post: Contact

Verifone Sweden

Verifone Sweden AB är Sveriges ledande leverantör av betallösningar inom både fysisk och digital handel. Företaget levererar lösningar för elektroniska betalningar till alla sorters miljöer – allt ifrån den lilla kvartersbutiken, till butiker i den stora internationella koncernen.

Vi ingår i den amerikanska Verifone-koncernen med närmare 6000 medarbetare i mer än 150 länder. Genom att ansluta mer än 26 miljoner betalningspunkter till molnet slår vi samman handeln via nätet med handeln i butik och skapar nästa generation av digitalt engagemang mellan handlare och konsumenter. Vår verksamhet bygger på en 35-årig historia av kompromisslös säkerhet. Våra medarbetare är kända som pålitliga experter som arbetar med våra kunder och partners, vilket bidrar till att lösa deras mest komplexa betalningsutmaningar.

Bland våra kunder och partners finns världens mest kända detaljhandelsvarumärken, finansiella institutioner och betalningsleverantörer. Förutom våra 26 miljoner betalterminaler har vi drygt 20 000 betallösningar för e-handelsplattformar installerade hos kunder runt om i världen.

Verifone är noterat på New York Stock Exchange. För mer information, besök gärna www.verifone.com.